Motoristična oblačila
Dodatna oprema
Servisni in potrošni material

Izdelkov v košarici: 0

Vsebina košarice

Št. izdelkovNazivCena
1xIzdelek 196,00 €
1xIzdelek 2690,00 €
Skupaj:786,00 €

Splošni pogoji

Garancija

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Servis za izdelke izven garancije je zagotovljen za obdobje 5 let, če z zakonom ni drugače določeno. Če informacije o garanciji ni, izdelek garancije nima ali pa podatek o tem ni znan. V slednjem primeru lahko potrošnik kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Artikli ki imajo garancijo proizvajalca, uvoznika oziroma prodajalca. Za uveljavljanje garancije oziroma servisa se obrnite na najbližjo poslovalnico : MOTOCENTER PROMOTOR, PILKO Vincenc s.p.   Drešinja vas 18, 3301 Petrovče. (seznam pooblaščenih servisov je naveden na garancijskem listu, ki ga prejmete skupaj z izdelkom). Ob uveljavljanju garancije priložite originalni račun in garancijski list. Garancijska doba je navedena na garancijskem listu (običajno eno leto) in ne za velja potrošni material, baterije, Ni-Cd, NiMH akumulatorje, žarnice, gumbe, zadrge na oblačilih, varovalke, elektronske komponente in druge artikle široke potrošnje.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.


Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani: www.promotor.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Komunikacija
Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Privolitev

Z registracijo na spletni trgovini se strinjate,da podjetje zbira podatke na način in namene, ki so opisani v tej izjavi.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila, ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

POZOR!  OBLAČIL ( jakne , hlače, rokavice ipd) NE POŠILJAMO PO POŠTI !