Motoristična oblačila
Dodatna oprema
Servisni in potrošni material

Izdelkov v košarici: 0

Vsebina košarice

Št. izdelkovNazivCena
1xIzdelek 196,00 €
1xIzdelek 2690,00 €
Skupaj:786,00 €

MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN MARE

Koda: 9560

Cena: 17,90 €

Ni na zalogi

Preveri zalogo artikla, velikost in barvo. Pošljite povpraševanje na email, ali pokličite: 041 734 440

Opis

Zdravje motorja je odvisno predvsem od brezhibno čistih mehanskih delov, zlasti v sistemu za dovod goriva, ki omogoča učinkovito delovanje. Od njega so odvisne zmogljivosti motorja, kot so poraba goriva in olja, moč in tekoče delovanje. Sistem za dovod goriva postane s časom onesnažen, predvsem zaradi notranjega izgorevanja in nečistoč v gorivu.

Motul je za ta namen razvil učinkovit dodatek gorivu Fuel System Clean, ki odstrani umazanijo in vodo iz rezervoarja goriva in njegovih dovodnih cevi. Je zelo enostaven za uporabo in primeren za vse benciske motorje, z ali brez uplinjača oz. katalizatorja. Za dizelske motorje je bila razvita posebna različica, Diesel System Clean, ki deluje na enak način.

Pred polnjenjem v prazen rezervoar goriva nalijte eno stekleničko Fuel oz. Diesel System Clean in ga nato napolnite z gorivom. Z vožnjo boste odpravili delčke umazanije v injektorjih oz. uplinjačih, sesalnih ventilih in izgorevalni komori.

Izdelek je zasnovan tako, da odstrani tudi kondenzirano vodo iz sistema za dovod goriva, hkrati pa njegova edinstvena sestava maže in ščiti celoten sistem. Diesel System Clean je še posebno učinkovit proti sajam in smolam, ki povzročajo lepljivost injektorjev.